Information till dig som sökt till UWC 2016-2018

Tack till alla som har sökt till UWC för läsåren 2016-2018! Vi har gått igenom alla ansökningar och går nu vidare i ansökningsprocessen.

Vad händer nu?
Alla som har sökt har fått en mejl-bekräftelse på sin ansökan. Har du sökt men inte fått det, kolla gärna att vårt mejl inte hamnat i skräpkorgen. Om du inte fått vårt mejl, mejla Linn Sarac på ansokan@uwc.se

Intervjuerna kommer att ske i två omgångar
De första omgångarna hålls i Stockholm och Lund den 16- 17 januari. Under den första intervjun kommer du att träffa andra sökanden. Intervjun görs under avslappnade former av före detta UWC elever. Gemensamt med de andra sökanden kommer du även att göra gruppövningar. Du kommer att lära dig mer om UWC, vad ett stipendium innebär och få chansen att ställa alla frågor du kan tänkas ha. Mer information om detta hittar du i ditt mejl.

För de som går vidare till slutintervjuer så hålls dessa i Stockholm den 6- 7 februari.

Om du inte har möjlighet att komma till intervjuerna kommer du ej kunna få stipendiet.

Är du förälder till en elev som sökt till UWC?
Du har då möjlighet att komma till den första intervjun och träffa vår föräldraansvariga som berättar mer om UWC och kan svara på frågor. Det är frivilligt att delta men kan vara ett bra sätt för er som är nyfikna på att lära er mer om UWC.

Om du har frågor kring din ansökan kan du mejla vår uttagningsansvariga, Linn Sarac, ansokan@uwc.se.