Inatt stänger ansökan – vad händer sedan?

Vid midnatt inatt stänger ansökan. Efter det är det dags för oss att göra en noggrann genomläsning och kalla alla som uppfyller de grundläggande kraven till en första intervju, i antingen Stockholm eller Malmö den 25-26 januari.

Alla som  har sökt kommer få besked senaste imorgon lördag. Har du inte fått besked på söndag, hör av dig till oss så att inte våra mail hamnat i skräpkorgen eller något liknande.

På den första intervjun kommer du få träffa andra sökanden. Den är oftast rätt informell, med gruppövningar och individuella intervjuer, och den leds av före detta elever. Du kommer att lära dig mer om UWC, vad ett stipendium innebär och få chansen att ställa alla frågor du kan tänkas ha.

Är du förälder till en elev som sökt till UWC? Du har chansen att få komma med till den första intervjun och ställa alla dina frågor. Samtidigt som eleverna intervjuas kommer vi hålla en kort föreläsning för föräldrarna (om intresse finns) och besvara alla frågor ni kan tänkas ha. Detta är på inget sätt obligatoriskt, men kan vara ett bra sätt för er som är nyfikna att lära er mer om UWC.

Om du vill anmäla dig till föräldraträff i Stockholm, skriv till bitr.kassor@uwc.se. Om du vill anmäla dig till föräldraträff i Malmö, skriv till info@uwc.se.  Meddela vilken dag och tid som du/ni vill komma senast den onsdag 22 januari.