Ansökan är nu stängd!

Uppdatering 11 januari: Alla som sökt  har nu kontaktats av oss. Om du har sökt men ej fått ett mail, var vänlig hör av dig till oss på info@uwc.se


 

Tack till alla som har sökt till UWC för läsåren 2015-2017!

Vi har fått rekordmånga ansökningar, nästan dubbelt så många som förra året. Det är såklart väldigt roligt, men det betyder också att vi kommer tvingas tacka nej till många kvalificerade sökande.

Vad händer nu?
Alla som har sökt har fått en bekräftelse på sin anmälan. Har du sökt men inte fått det, hör av dig till oss så att inte våra mail hamnat i skräpkorgen eller något liknande. Du kommer få en kallelse till din första intervju den här veckan, så det är viktigt att vi kan få kontakt med dig!

På den första intervjun kommer du få träffa andra sökanden. Den är oftast rätt informell, med gruppövningar och individuella intervjuer, och den leds av före detta elever. Du kommer att lära dig mer om UWC, vad ett stipendium innebär och få chansen att ställa alla frågor du kan tänkas ha.

Intervjuerna kommer  att ske i  två omgångar –  lokala intervjuer (i Stockholm, Malmö och eventuellt andra städer vid tillräckligt antal sökande) helgen den 24-25 januari 2015 och slutintervjuer i Stockholm helgen den 7-8  februari 2015. Om man inte kan medverka vid intervjuerna kommer man ej kunna få stipendiet.

Är du förälder till en elev som sökt till UWC? Du har chansen att få komma med till den första intervjun och ställa alla dina frågor. Samtidigt som eleverna intervjuas kommer vi hålla en kort föreläsning för föräldrarna (om intresse finns) och besvara alla frågor ni kan tänkas ha. Detta är på inget sätt obligatoriskt, men kan vara ett bra sätt för er som är nyfikna att lära er mer om UWC.

Har du frågor? Skriv till oss