Alexandra Fallsen från Stockholm, UWC Mahindra College

”Hej! Jag heter Alexandra (hon/henne), och är från Stockholm. Efter att ha fått det överraskande beskedet om att jag skulle få åka till UWC Mahindra India, har pirret övergått till längtan. Jag ser fram emot att läsa ekologi, historia och film. Men ännu mer ser jag fram emot att träffa människor och stötta på kulturer från hela världen. ”

Benjamin Henriksson från Stockholm, UWC Adriatic

”Hej! Jag heter Benjamin (han/honom) och kommer från Stockholm. Jag ska börja på UWC Adriatic som ligger vid den lilla byn Duino i Italien. Sen jag träffade några elever från skolan charmades jag av Adriatic och mitt intresse för att söka till UWC väcktes. Nu ska jag äntligen själv få åka dit och jag ser så mycket fram emot att få lära mig Italienska och ta del av UWC andan samt såklart lära känna människor från hela världen! ”

Felix Klevnäs från Stockholm, UWC Red Cross Nordic

”Jag heter Felix och är 16 år. I augusti ska jag lämna Stockholm bakom mig och åka till UWC i Norge. Jag har läst naturvetenskapsprogrammet i ett år nu, men på IB:n ska jag läsa ämnen som speglar mitt intresse för språk, litteratur, och humaniora. Scouterna har alltid varit viktigt i mitt liv, och att lämna det är svårt för mig, liksom att lämna mina goda vänner i Stockholm. Men att ta del av den miljö en UWC-skola är, och få bredda min förståelse för världen och mina medmänniskor, ser jag otroligt mycket fram emot.”

Haonan Wang från Sigtuna, UWC Red Cross Nordic

”Hej, mitt namn är Haonan och jag är 17 år. Sedan jag var 12 har jag bott i Sverige men jag växte upp i Kina. Jag flyttade till Sverige på grund av mina studier men nu ska jag vidare till RCN. På fritiden spelar jag saxofon, basket, fotboll och tränar. De ämnen jag tycker mest om är matte och fysik. Jag vill gärna gå med i ett band, vi ses!”

Adam Wahren från Stockholm, UWC Red Cross Nordic

”Hej jag heter Adam (han/honom) och jag är 17 år. Jag har växt upp i Stockholm och ska åka till RCN i Augusti. Jag är extrovert och älskar att resa. På fritiden hänger jag med kompisar och spelar många bollsporter. Jag ser fram emot alla nya upplevelser och alla nya vänner i Norge.”

Uma Prudencio Teague från Stockholm, UWC Red Cross Nordic

”Hej jag heter Uma (hon/henne) jag är 16 år. Jag kommer från Bolivia men har bott i Rwanda de senaste 3 åren. I augusti börjar jag på UWC RCN i Norge, jag ser fram emot alla nya perspektiv jag kommer få och allt jag kommer lära mig. Jag är social och älskar musik, på min fritid gillar jag att spela fotboll och vara aktiv.”

Florenz Sörling från Örebro, UWC Red Cross Nordic

”Hejsan! Jag heter Florenz (hen/han) och är 18 år. Jag tycker jättemycket om vara ute i naturen och att läsa. Jag bor och är uppvuxen i Örebro men i höst flyttar jag till Norge och börjar på UWC RCN! Jag ser så mycket framemot att träffa och lära känna massor av nya människor, lära mig om och av alla de kulturer som samlas på RCN och att förhoppningsvis växa som person :)”

Ingeborg Fabra Shutrick från Stockholm, UWC Red Cross Nordic

”Hejsan hoppsan, mitt namn är Ingeborg. Nu i höst åker jag till RCN och är otroligt lycklig över det! Jag kommer från Stockholm men har växt upp i Berlin. Att dansa och spela elbas tycker jag mycket om då jag har ett stort intresse för kultur. Jag ser mycket fram emot dessa två år!”

Ago

Ago Aunapuu Lundgren från Östersund, UWC Red Cross Nordic

”Tja, mitt namn är Ago och jag är 16 år. Jag kommer från Östersund (Norrland) och ska till UWCRCN i Augusti. På fritiden så brukar jag hänga med kompisar, gymma och köra mountainbike. Mina intressen är allt som har med adrenalin att göra, träning, musik och väldigt mycket mer. ”

Piotr Suchecki från Kungsbacka, UWC Red Cross Nordic

”Hi! My name is Piotr, I am originally from Wroclaw, Poland, but have been living in Gothenburg for the past few years. I love to hang out with friends, play golf and travel. During fall, I’ll be moving to Norway to attend RCN. I’m looking forward to meeting new people, enjoying the nature and experiencing new things!”