100 dagar kvar

Hej!

Det här är mitt första blogginlägg, trots att det här är min sista termin på UWC. På torsdag är det bara hundra dagar kvar, som Maja sa precis. Vi sitter i biblioteket och jag ska skriva klart min sista labrapport.

Jag tror att vi är många bland andraåringarna som tänker så nu. Det är sista terminen, och de flesta saker som vi har påbörjat, till exempel Model United Nations som jag har hållt på med, håller på att ta slut. Förstaåringarna tar över fler saker och blir mer säkra hela tiden. En del vet att de ska gå på något universitet nästa år, och om två veckor har vi mock-exams. Det är inte så att jag börjar förbereda mig på att åka hem, jag är inte överdrivet nostalgiskt än och längtar heller inte bort, men ju mer jag gör klart och ju mer skolan börjar handla om att gå igenom gamla saker, så tänker jag lite mer på vad jag ska göra med min tid- vad som är mest kul och vad som är mest viktigt.

Men det är ju mest kul! Mer tid med kompisar, mer tid med roliga saker som Feminist Club och fira födelsedagar och hänga med rumskompisar och sånt. Idag var det sol! Det är nästan som vår här, det är kallt men mycket sol och snön har nästan smält på fjällen.  Det är så dejlig!

Här om dagen var vårt dayroom superstökigt. Då fick vi städa. Det var inte riktigt såhär kul, men vi låtsades:

1800390_402414846561532_909503319_n

Alla är söta och fokuserad under Model United Nations:

1779077_711460538894184_61106994_n

Såhär ser fjorden inte ut nu, jag får fixa en uppdaterad bild. Jag älskar fjorden så mycket, tar turistbilder på den cirka en gång i veckan.

IMG_4309

Och sen hittade jag den här bilden från i somras då en gigantisk fisk flög upp i fjorden, död av njurexplosion eller liknande. Min rektor spexade med den med en inte road Jose.

IMG_2575

Jag hoppas att min sista termin blir min bästa. Ha det bra!

Stina